Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Rhplus - o to np. ze w ciazu 30 min dostalam 4 minusy hehe i poprosilam o pomoc znajomego nie wspomnac ze np. Daris w ciagu 2 dni dorobila sie ponad 40 hehe dobre co nie ?

Z rozliczeniem to Ci nie pomoge
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
No ja niestety tez nie pomoge z rozliczeniem:/
Co do wozkow w Goleniowie to mi sie wydaje ze sa ale doslownie w ilosci sztuk kilka:/ ale niech sie Daris wypowie bo ona pewnie bedzie wiedziec dokladniej
Kamila a gdzie ty wogole mieszkasz jesli moge spytac? Codzi mi czy w Oslo czy poza ew jaka dzielnica
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Kamila Papis
(kamila2)
Nowicjusz
AK83 dziekuje za odpowiedz ale moze tak jak mowisz daris napisze jak sie orietuje
A ja mieszkam jakies 100km od Oslo Moja wioseczka tak jak ja na to mowie zazywa sie KOLBU i miesci sie kolo miasteczka Gjøvik a wiekszych miasteczek to Lilehammer i Hamar niewiem czy ci to cos mowi???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Gjøvik kojarze bo wszedzie na znakach jest ze 4 prowadzi wlasnie tam ale nigdy nie bylam zreszta lillehamer i hamar tez tylko z mapy:/ Szkoda ze nie w Oslo no ale w sumie do lotniska od siebie tez masz niedaleko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
kasiar12 fajnego masz znajomego co to wkoncu sprawdzil hihi

kamila2 tez jestes ze Szczecina?
Przyloty i odloty sa jak wiesz na jednym poziomie i wozki sa w ruchu tylko wtedy kiedy przylatuje samolot..
W sobote na lotnisku bylo tak,ze ktos z obslugi przyjechal z kilkoma ( moze dziesiecioma ) wozkami Wiec ogolnie ilosc ograniczona wiec trzeba sie na wszelki wypadek pospieszyc hihi Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Kamila Papis
(kamila2)
Nowicjusz
Wlasnie szkoda , ze nie w Oslo bo widze ,ze mieszka tam duzo fajnych mamusiek i do tanca i do rozanca hihi
Ja na lotnisko jade godzinke takze az tak daleko to tez niemam a do Oslo to jezdzimy do Ikei ale nie za czesto
ale i tak sie ciesze ze bedziemy mialy okazje sie spotkac na zywo.
No i nieraz bylam w Oslo jak przyjezdzala rodzina do mnie to jechalismy pozwiedzac Frongneparken Opere no i tez oczywiscie musowo do Krola na kawe
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Kamila Papis
(kamila2)
Nowicjusz
Dzieki Daris za wyczerpujaca odpowiedz
pochodze z Gorzowa Wlkp i lubie przylatywac do Goleniowa bo jest super nowa droga takze 1.5godz i jestem u rodzicow tez czesto latam do Berlina ale nie lubie Niemcow bo sa nie mili i jak tylko mam mozliwosc to latam i z i do Goleniowa troszke glupio ze tylko lataja 2 razy w tygodniu ale mysle ze dla chcacego nic trudnego
Ale Szczecin tez jest pieknym miastem bo nieraz tam bylam u wujka z wizyta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Nie ma za co
Do Berlina tez czesto latam ale ogolnie tylko wtedy kiedy trzeba szybko sie dostac do stolicy (hihi) bo oloty z Oslo do Berlina sa codziennie a do stolicy tylko dwa razy w tyg tak jak wspomnialas..
chociaz juz dawno mieli zrobic zeby lataly samoloty 3 razy w tygodniu i lipa... trzeba czekac.Chociaz moze sie szykuja jakies zmiany bo ja wracalam teraz w srode a przeciez normalnie loty sa w soboty i wtorki.. kto wie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Kamila Papis
(kamila2)
Nowicjusz
Ja jeszcze moge leciec do Poznania bo od niedawna tez lataja z Gardemonu wlasnie dobrze do Berlina bo codziennie tylko ja mam zawsze stresa na lotnisku i robie wszystko tak aby omijac loty do Berlina jednak jak Polska to Polska czlowiek czuje sie jak u siebie w domu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
No wlasnie... Polska to Polska... czemu tylko jest w tej Polsce tak jak jest ze musimy byc poza jej granicami buuu Zaraz sie poplacze z tesknoty za stolica hihi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok